Welkom.

Ik stel mij graag voor. Mijn naam is Fréderique Benard-Hazen. Sinds 2016 getrouwd met Alex Hazen-Benard.

Na 30 jaar gewerkt te hebben als secretaresse en alle aanverwante benamingen, heb ik de switch gemaakt om te doen waar mijn passie ligt, het maken van websites met kant en klare thema's, HTML en CSS.

Vanaf 1 april 2017 ben ik trotse eigenaar van FH Web Assist. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, dit doe ik met veel plezier, passie en creativiteit.

Een andere hobby van mij is zingen. Ik ben lid geweest van Interkerkeijk Koor Promising Voices. Eén van de hoogtepunten van het jaar is de VolksKerstZang, in de volksmond VKZ genoemd. Deze wordt rond Kerst uitgevoerd in de Dorpskerk te Bodegraven. In 2017 hebben wij de Paasmusicial "Christus, Mijn Verlosser Leeft" mogen uitvoeren. Erg mooi en indrukwekend.

 

Welcome.

I would like to introduce myself. My name is Fréderique Benard-Hazen. Married to Alex Hazen-Benard since 2016.

After 30 years of working as a secretary and all related names, I have made the switch to do what my passion is,  making websites with ready-made themes, HTML ad CSS.

As of  April 1, 2017 I am proud owner of FH Web Assist. I have been able to turn my hobby into work. I do this with great passion, creativity and pleasure.

Another hobby is to sing.  I have been an active member of Interkerkeijk Choir Promising Voices.  One of the highlights of the year is the VolksKerstZang, popularly known as VKZ, which is performed in the Dorpskerk in Bodegraven.

In 2017 we performed the Easter musical "Christus, mijn Verlosser leeft.".