Selecteer een pagina

Over Fréderique

Een creatieve, pragmatische webbouwer en specialist in digitale nieuwsbrieven & Email-marketing

Hallo! Ik ben Frederique

Een website-ontwerp maken, je site bouwen en dan ook nog onderhouden. Dat is niet niks. Het slurpt ongemerkt veel van je kostbare tijd op. En dat is natuurlijk helemaal niet handig als je een bedrijf runt en dus druk bent met andere dingen. Dat geldt trouwens ook voor nieuwsbrieven en emailmarketing.

Daarom ben ik FH Web Assist begonnen en sinds kort ook FH Mail Assist. Om jou te helpen met de dingen waar jij niet goed in bent of geen tijd voor hebt. En om ervoor te zorgen dat jij online zichtbaar bent met een mooie website die echt bij je past en altijd up-to-date is. Ik help je ook met je digitale nieuwsbrieven en emailmarketing.

Mijn achtergrond

Anderen ondersteunen bij hun werkzaamheden heeft er bij mij altijd al in gezeten. Ik ben mijn carrière namelijk begonnen als management-assistente en later werd ik secretaresse. Ik was altijd van alles aan het regelen en organiseren. Ervoor zorgen dat de ander blij was met het eindresultaat, gaf me veel energie. En die drive heb ik nu nog steeds.

De liefde voor programmeren zat er ook al vroeg in. Als kind vond ik het geweldig om codes om te zetten in een echt spel. Die interesse is altijd gebleven en ik merkte dat ik hier graag weer wat mee wilde doen. Daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen over het bouwen en onderhouden van websites met WordPress, HTML en CSS. Ik hou niet van stil zitten dus ben ik ook FH Mail Assist gestart.

Mijn talent om anderen te ondersteunen en mijn liefde voor design en techniek komen prachtig samen in FH Web Assist en FH Mail Assist. En mijn bedrijf is een geweldige uitlaatklep voor mijn creativiteit, want ik vind het heerlijk om bezig te zijn met website-ontwerp en om logo’s en animatievideo’s te maken. Zo help ik jou aan een mooie website, een nieuwsbrief en emailmarketing terwijl ik doe wat ik leuk vind. Ik kan dus écht zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

Mijn werk is natuurlijk niet mijn enige hobby. Ik zing graag en ik hou van reizen, vooral van cruises. En ik ontwerp trouwkaarten. Dat is tot nu toe ook nog een hobby, maar wie weet wordt het ooit meer dan dat.

 

Mijn aanpak

Kort samengevat bestaat mijn aanpak uit de volgende onderdelen: 

 • Kennismaking
 • Aan de slag
 • Correctierondes
 • Oplevering
 • Contact

Afgeronde opdrachten

 • 2016
  Webmaster Netwerkgroep Job-Runners (opgeheven)
 • 2017
  Herinrichten van de website Loopbaan-Fit met behulp van Jimdo.
 • 2018 Stichting Vrolijk Werk
  – SSL certificaat toevoegen
  – Advies geven en probleem oplossen met betaalsysteem Mollie
 • 2019
  Advies over provider wissel – Marliesvanschelven.nl (opgeheven)

Algemene gegevens

KVK: 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Contact

  +31 (0) 6 2873028

   Rijswijk

  frederique@fh-webassist.nl

Volg me

Meer over FH Web Assist/FH Mail Assist

Hoi, ik ben Frederique, een creatieve en pragmatisch webbouwer en specialist in digitale nieuwsbrieven.

Ik help ondernemers met hun website, het onderhoud daarvan en het medium email optimaal te benutten met verschillende nieuwsbrieven en automatische mailings.